Blogg

RSS

Smittorisker - En viktig aspekt att beakta

22 Oct 2023

Smittorisker är något som inte får underskattas, särskilt på arbetsplatser där flera personer delar samma utrymmen.

På sjukhus och vårdcentraler är smittskyddsåtgärder en självklarhet, men även på andra arbetsplatser bör man vara medveten om risken för smittspridning och vidta åtgärder för att minimera den. Här är några tips för att hantera smittorisker på arbetsplatsen:

  • Tillgång till handtvätt och handsprit: Placera ut handfat och handspritdispensrar strategiskt på arbetsplatsen. Detta uppmuntrar de anställda att tvätta händerna regelbundet, vilket minskar risken för smittspridning.
  • Rutinmässig städning och desinficering: Säkerställ att arbetsplatsen städas och desinficeras regelbundet för att eliminera bakterier och virus som kan spridas via ytor och kontaktområden.
  • Utbildning och medvetenhet: Utbilda de anställda om vikten av god hygien och smittskyddsåtgärder. Medvetenhet kan bidra till att förhindra smittspridning på arbetsplatsen.

Tillgänglighet och design för säkerhet

Arbetsplatsens design och tillgänglighet spelar en viktig roll för att förhindra olyckor och skador. Genom att skapa en välplanerad och säker miljö kan man minska risken för olyckor och samtidigt förbättra arbetsmiljön. Här är några åtgärder för att förbättra säkerheten genom design:

  • Optimal inredning: Se över möbleringen och placeringen av föremål på arbetsplatsen. Undvik trånga och röriga ytor som kan öka risken för fallolyckor.
  • Bra flöden i lokalerna: Skapa smidiga gångvägar och arbetsytor för att undvika trängsel och förbättra arbetsflödet. Detta kan bidra till att minska stress och öka produktiviteten.
  • Ljusa och inbjudande ytor: Ljust inredda utrymmen ger en känsla av öppenhet och trivsel. Försök att använda ljusa färger och belysning för att skapa en positiv arbetsmiljö.

Genom att skapa en ren, trygg och välplanerad arbetsmiljö kan arbetsgivare främja trivsel och produktivitet hos de anställda. En välskött arbetsplats signalerar omtanke och professionalitet, vilket kan locka talanger och förbättra relationen med kunder. Så se över arbetsmiljön redan idag och upplev fördelarna med en ren och trivsam arbetsplats!

Besök denna hemsida för mer info om hjälp med kontorsstädning: ays.se

Ett snyggt och praktiskt garage med garagestädning i Göteborg

21 Jul 2023

Om du äger ett garage vet du att det kan vara svårt att hålla det rent och snyggt. Förutom att det ofta används som en förvaringsplats, så är det också en plats där det samlas mycket skräp och damm. Men, med professionell garagestädning i Göteborg kan du få ett snyggt och praktiskt garage som du kan använda till att förvara din bil, eller andra föremål.

Städa upp ditt garage

Att rensa ut ett garage kan vara en överväldigande uppgift. Det kan vara svårt att bestämma vad som ska slängas och vad som ska sparas. Men, om du inte har tid eller energi för att göra det själv, kan en professionell städfirma hjälpa dig. Med deras hjälp kan du snabbt och enkelt städa upp ditt garage och bli av med allt som inte behövs.

Ge upp och överlåt ansvaret

Om du äger ett garage och det är fullt med skräp och damm kan det kännas som om det inte finns någon lösning. Men, genom att ge upp och överlåta ansvaret till en professionell städfirma kan du snabbt och enkelt få ett snyggt och praktiskt garage. Det är också en bra idé att överväga att hyra ett garage hos en bostadsrättsförening, där det finns en fastighetsskötsel som tar hand om garagestädningen regelbundet.

Garagestädning i Göteborg

När du väljer en städfirma för garagestädning i Göteborg, se till att du väljer en som har erfarenhet och kunskap om att städa garage. De bör ha rätt utrustning och kunna ta bort allt damm, smuts och skräp på ett effektivt sätt. På så sätt kan du vara säker på att ditt garage blir rent och snyggt.

Att ha ett snyggt och praktiskt garage är viktigt för alla bilägare. Med professionell garagestädning i Göteborg kan du enkelt hålla ditt garage rent och snyggt, och därmed skydda din bil och andra föremål från skador. Så, se till att välja en pålitlig städfirma som kan hjälpa dig med garagestädning, och du kommer att vara glad över resultatet.

Vill du veta mer om garagestädning? Mer information hos: garagestädninggöteborg.se

Anlita städföretag för att hålla ditt trapphus rent och miljövänligt

13 May 2023

Ett rent trapphus är en viktig del av boendemiljön. Men vem tar hand om städningen? Oavsett om det är ett flerbostadshus eller en kontorsbyggnad, behöver trapphuset rengöras regelbundet. En smidig lösning är att anlita ett städföretag som kan hjälpa dig med trappstädningen. Här är några fördelar med att outsourca städningen.

Effektiv trappstädning för en renare miljö

Städföretagets anställda är utbildade i att städa trapphus snabbt och effektivt. De använder sig av de bästa rengöringsmedlen och städverktygen för att få bästa resultat. Dessutom har de erfarenhet av att städa olika typer av ytor, som trappor, hissar, dörrhandtag och räcken. I dessa tider, när smittspridning är ett stort bekymmer, är det extra viktigt att se till att trappstädningen sker regelbundet och grundligt.

Miljövänliga alternativ för en hälsosam inomhusmiljö

När man städar ett trapphus är det viktigt att tänka på både miljön och de boendes hälsa. Många människor lider av allergier och känslighet mot starka dofter. Ett bra tips är att välja ett städföretag som använder sig av miljövänliga rengöringsprodukter. De är oftast doftfria eller har en mild doft som inte påverkar inomhusluften. Genom att välja ett städföretag som fokuserar på miljön, kan du vara säker på att du bidrar till en bättre framtid för vårt samhälle.

Offert från olika städfirmor

För att hitta det bästa städföretaget för ditt trapphus, är det viktigt att göra en noggrann jämförelse. Kontakta olika städfirmor och be om en offert. Berätta hur stor yta som ska städas och hur ofta ni behöver hjälp med städningen. Det är också viktigt att du frågar vad de använder sig av för städmedel och städverktyg. Genom att ta reda på allt detta kan du göra ett välgrundat beslut.

Skolstädning ger bra arbetsmiljö i Stockholm

9 Jan 2023

En skola ska vara en trivsam arbetsplats för både lärare och elever. Därför bör man anlita en städfirma som har erfarenhet av skolstädning i Stockholm.

En skola är en arbetsplats som alla andra. Tyvärr är den dock ofta stökigare och mer högljudd än många andra arbetsplatser. Det kan vara ett problem både för de lärare och de elever som vistas där dagligen. Nyare skolor i Stockholm är ofta bättre anpassade än vad gamla är, för att komma tillrätta med just denna typ av problem.

Med äldre skolor kan det vara svårare. Men det finns förstås saker som kan göras där också. Det går till exempel att sätta in ljuddämpande paneler och liknande. Framförallt går det att hålla rent, även om lokalerna kanske är lite gamla och slitna.

Särskilda rutiner för skolstädning

Fast alla städfirmor har förstås inte de kunskaper och rutiner som behövs för noggrann och effektiv skolstädning. Det kan nämligen skilja sig en hel del mot annan typ av städning hur man lämpligen lägger upp och genomför städningen. Vilka saker är viktigast att göra? Hur ofta behövs det? Hur genomför man städningen utan att störa eller själv bli störd? Det är den typen av saker som man behöver tänka särskilt på.

Därför är det smartast att anlita en firma som har stor erfarenhet av städning av skolor i Stockholm. Då kan man vara säker på att jobbet blir bra gjort för maximal tillfredsställelse, så att både elever och lärare får en trivsam arbetsplats.

Kan jag jobba med kontorsstädning i Stockholm?

22 Dec 2022

Att arbeta med kontorstädning har visat sig vara ett populärt alternativ för de som är verksamma inom städbranschen - i synnerhet i Stockholm då man under en kväll kan beta av flera lokaler så man brukar bli utpositionerad i ett område där många kontor finns. Vi säger här kväll då det också är anledningen till att just kontorsstädning blivit så populärt, att arbeta kvällstid gör att man slipper en massa spring utan helt och hållet kan fokusera på att städa och vara så effektiv som möjligt.

Att arbeta med kontorsstädning i Stockholm kan alltså innebära att man, tack vare arbetet i lugn och ro, också kan hinna med betydligt fler lokaler än vad man skulle gjort under dagtid då ju fler människor är i omlopp inne i lokalerna. Man ska dock veta att kontorsstädning kan innebära många tunga lyft och att man också, trots denna kvällstid, även måste följa en viss tidsplan – det krävs alltså att man är relativt stark och framförallt att man hela tiden vet vad man ska göra. I Stockholm kan man dessutom ibland få räkna med långa resor till och från jobbet om man är verksam inom kontorstädning och detta får naturligtvis också adderas till minussidan av arbetet.

I vissa fall får man dock tillgång till bil och då brukar det främst handla om att man snabbt måste kunna ta sig från förort till förort för att genomföra sin kontorsstädning – annars får man helt enkelt förlita sig på tunnelbanan i Stockholm. Men, som sagt, att arbeta inom just kontorsstädning har i Stockholm visat sig vara ett väldigt bra alternativ där arbetet blir friare, effektivare och där man disponerar över sin egen tid på ett helt annat sätt. Någon speciell utbildning krävs inte heller utan det handlar mest om hur hårt du är beredd att jobba samt att du uppfyller vissa fysiska krav. Kontorsstädning – framförallt då i Stockholm – är alltså ofta det val som en städare främst vill ha då denne framför sina önskemål till chefen.

Hur många dagar i veckan jobbar jag med kontorsstädning i Stockholm?

Då arbetstiden, som sagt, mestadels är förlagd till kvällar så innebär det man snarare räknar timmar än dagar. Men man brukar ändå säga att det handlar om fem-sex timmar per kväll från måndag till fredag och då ska man även veta att man ofta under denna tid tjänar lite bättre än vad man skulle gjort under dagtid. Visst, det sliter lite att jobba enbart kvällstid, men just inom kontorsstädning så brukar detta slit bli marginellt.

Du vet hela tiden vart du ska, vad som ska göras, var alla redskap finns och vad som förväntas av dig då du ska genomföra din kontorrstädning och dessa fördelar brukar med lätthet väga upp nackdelarna. I Stockholm så kan du dessutom skräddarsy både din resplan och i viss mån också din arbetstid – detta då många företag har sina lokaler i samma område och där man då kan effektivisera sin kontorsstädning på ett helt annat sätt än i övriga landet.

Genvägar i vardagen

27 Oct 2022

Vi är många som försöker hitta olika genvägar i vardagen för att underlätta livspusslet. Här är några handfasta tips som kan göra livet lite enklare.

Färdiga matkassar

När man kommer hem efter en lång arbetsdag är man ofta helt slut. Få har då sinnesnärvaron och energin att komma på en god och näringsriktig middag som hela familjen tycker om. Antingen blir det korvstroganoff eller så blir det take away. Inget av de alternativen är särskilt näringsriktiga och det kan bli dyrt i längden med take away. Det är faktiskt både billigare och nyttigare att i längden köra på färdiga matkassar som kommer med ett recept. Maten är både barn- och vuxenvänlig, nyttig och lättlagad.

Hjälp med veckostädningen

På helgen vill man ta det lugnt. Kanske umgås med familjen och hitta på något roligt men berg av tvätt, grusiga golv och kletiga bänkar sätter stopp för det. Ni måste städa och tvätta, vecka efter vecka. För den som har råd är det verkligen värt att leja bort den där veckostädningen. Du får tid över till annat och slipper tjata på dina barn och på din partner. Anlita hemstädning i Örebro.

Hämtning och lämning på förskolan

Det är nästan omöjligt att arbeta heltid och ha barn på förskolan då maxtiden på förskolan är lika lång som en vanlig arbetsvecka. Tyvärr finns det många arbeten där det inte går att gå ner till deltid, flexa eller jobba hemma. Det blir långa dagar för barnen och de hämtas alltid av en stressad mamma eller pappa med andan i halsen. En lösning kan vara att anlita en barnpassare som hämtar på förskolan och som ser till att barnet får i sig ett mellanmål innan du kommer hem från jobbet. Då blir det lugnare för både dig och ditt barn.

Bygge och byggstädning går som hand i handske i Stockholm

30 Sep 2022

Tack vare att det finns de som utför byggstädning i Stockholm så kan byggarbetarna koncentrera sig på det som de kan bäst. Andra får städa upp efter dem.

En byggarbetsplats kan lätt ge intryck av att vara en katastrofzon. Byggarbetare är inte direkt kända för att hålla det rent efter sig och det kan man ju förstå. Och har man väl börjat att släppa överblivet material direkt ner på golvet så blir det lätt en vana.

Tänk dig om du skulle gjort likadant där hemma. Den överblivna stabben på blomkålen slänger du direkt på köksgolvet. När du ska hälla upp vetemjöl så råkar det flöda över och det far ut ett dammoln över hela golvet. Strunt i det. Låt det ligga. Du har viktigare saker för dig. Kastrullen kokar över och kokvattnet rinner ner på golvet där det bildar ett klister tillsammans med vetemjölet. Ja ja, det får någon annan ta hand om.

Byggstädning ger arbete

Men åter till den där byggarbetsplatsen. Deras arbete behöver ofta gå fort och de måste fokusera på att få allting rätt gjort. Då finns det varken tid eller ork till att hålla det snyggt omkring sig. Turligt nog är det enkelt att få tag på en firma som kan utföra byggstädning i Stockholm.

Det är detta som byggarbetarna känner till och det är därför som de bara släpper skräpet direkt på golvet. Kalla det solidaritet om du vill. De vill väl se till att det finns arbete för andra också. Arbete ger frihet, eller hur?

Flyttfirma utför snabba och effektiva flyttar i Täby

25 Sep 2022

En flyttfirma i Täby tar hand om din flytt, och ser till att allt hinns med på den givna tidsperioden. Det inkluderar packning och logistisk planering.

När du flyttar är det många moment som ska klaffa. Dina saker ska packas ned på rätt sätt, lyftas säkert till fordonet du flyttar med, stuvas in, köras bort, stuvas ut, lyftas in i ditt nya hem, packas upp. Puh. Och du har bara en liten helg på dig. Hur ska du orka och hinna allt det här?

Lösningen för att vara säker på att en flytt verkligen hinns med på det givna datumet kan vara att anlita en flyttfirma. De kan inte bara transportera dina saker, utan även utföra nedpackning och uppackning. Detta kan vara extra bra för dig som har mycket kort tid att få till flytten på. Flyttfirman kan jobba medan du gör annat.

Flyttfirma för stressade människor i Täby

En bra flyttfirma i Täby har stor erfarenhet av pressade flyttar. I storstadsregioner som Stockholm är det vanligt att människor lever relativt stressade liv, och det upphör naturligtvis inte att vara så bara för att det är dags att flytta. Tvärtom.

I själva verket är en flytt något som många upplever som bland det mest stressande som finns. Och även den mest organiserade person kan bli överväldigad av att försöka planera och genomföra en flytt på bästa sätt. Då kan det vara en god idé att leja ut arbetet till en erfaren flyttfirma.

Stopp i avlopp kan göra att rören börjar läcka

23 Sep 2022

Brukar ni ha problem med avloppet? Det finns en hel del man kan göra för att slippa stopp i avlopp. På köpet får man rörstammar som håller mycket längre.

Vill man undvika problem med avloppet och avloppsstopp ska man först och främst vara noga med vad man spolar ner. Bindor, tamponger, hushållspapper, kondomer, öronpinnar och andra föremål ska slängas i soporna och inte spolas ner. Detsamma gäller olja och annat som inte är vattenlösligt. Det bästa är att ha som vana att alltid torka ur stekpannan med hushållspapper innan man diskar den.

Har man ätit en ovanligt fet måltid kan man med fördel också torka av tallrikarna innan man stoppar in dem i diskmaskinen. Allt som fastnar i rören sliter på dem och gör att de åldras. Men det är också ganska vanligt att saker som fastnar gör att rören börjar läcka. Att behöva lägga pengar på att laga rör och att åtgärda fuktskador är inte roligt.

Vad kan man göra för att slippa stopp i avlopp?

Det går inte att helt förhindra att fett och smuts fastnar i rören, av naturliga skäl. Med tiden kommer detta helt täppa till rörstammarna och det är då många bestämmer sig för att byta dem. En stamrenovering är både kostsam och omständlig men det går faktiskt att få rörstammen att hålla mycket längre och på så vis spara massor av pengar.

Genom att ungefär vart femte år utföra en stamspolning i fastigheten spolar man bort allt som sliter på rörstammarna och som kan orsaka stopp i avlopp. Man slipper helt enkelt avloppsstopp och får rörstammar som håller mycket längre. Något som också har positiv inverkan på fastighetens värde. Klicka dig vidare till denna hemsida för att hitta lösningen när du fått stopp i avloppet: stoppiavlopp.nu

Prisvärt att ta hjälp med flyttstädning i Göteborg

18 Sep 2022

En flytt är ofta stressig och då kan det vara skönt att överlåta flyttstädningen till någon annan. Dessutom gäller RUT-avdraget på flyttstädning i Göteborg.

Flyttstädningen är viktig. Den får man inte slarva med eftersom man då kan få underkänt av hyresvärden och bli tvungen att städa om. Känner man sig stressad och inte har den tid som krävs är det bättre att man överlåter flyttstädningen till en professionell städfirma. Det behöver inte kosta särskilt mycket då RUT-avdraget också gäller på flyttstädning.

Det finns massor av städföretag som erbjuder flyttstädning, vilket också gör att priserna varierar. Tyvärr är inte alla städföretag lika seriösa och det gäller att se upp för dem som erbjuder flyttstädning till riktigt lågt pris. De har sällan försäkringar och det ingår sällan städgaranti i priset.

Såmycket kostar flyttstädning i Göteborg

För att få fram ett bra pris på flyttstädning i Göteborg kan man be några olika städföretag om en kostnadsfri offert. Viktigt är också att fråga om det ingår städgaranti, ifall städningen ändå skulle bli underkänd. Priset på flyttstädning baseras oftast på hur stor bostaden är och hur många rum det är. Vilken typ av fönster man har kan också påverka priset och om man har balkong och förråd som också ska städas.

För att man ska känna sig trygg med den städfirma man funderar på att anlita kan det vara bra att också be om referenser och att kontrollera dessa. Det är nämligen viktigt att städfirman följer de branschregler som Mäklarsamfundet har satt upp. Då blir flyttstädningen också oftast godkänd med en gång.

Vad händer med flyttpizzan när alla anlitar flyttfirma i Stockholm?

15 Sep 2022

Ingen över 40 överväger väl något annat alternativ än flyttfirma i Stockholm. Men vad händer då med den underbart goda flyttpizzan i fina vänners lag?

Många människor skulle lista “flyttpizza” som sin favoriträtt. Alltså den där pizzan som någon som flyttar bjuder på till de som hjälpt till under dagen. När kompisgänget kommer upp i åren blir det dock alltmer sällan som den där flyttpizzan blir aktuell. I 40- och 50-årsåldern är det nämligen rätt ovanligt att be sina vänner om flytthjälp.

I stället är det flyttfirma som gäller. Ett visserligen smidigt, enkelt och prisvärt sätt att flytta på. Men vad händer med flyttpizzan? De professionella flyttkarlarna brukar sällan vara intresserade att stanna på jobbet längre än de behöver, och det är ju tråkigt att äta pizza ensam. Innebär detta att flyttpizzan är ett utdöende fenomen?

De som arbetar på flyttfirma vill sällan ha flyttpizza

Icke! Även du som anlitar en flyttfirma i Stockholm har alla möjligheter att bjuda in dina vänner till en ordentlig pizzakväll efter att flytten är gjord. Att bjuda på pizza behöver absolut inte bara vara ett sätt att betala för en utförd tjänst, det kan faktiskt vara något att bjuda på för att ditt hjärta slår lite extra för dina vänner av någon annan anledning.

Eller av ingen anledning alls! Att äta flyttpizza tillsammans är ett bra sätt att fira er vänskap i största allmänhet, samtidigt som du får möjlighet att bjuda in dem att se ditt nya hem utan några krav på att inredningen ska sitta på plats när de kommer. Låt flyttkartongerna stå där de står, och njut av pizzan med dina vänner istället. Kom i kontakt med en flyttfirma via denna hemsida: www.peterakare.se

Garagestädning i Stockholm – skjut inte upp problemet

2 Sep 2022

Det går inte att komma ifrån det hur länge som helst. Garagestädning ingår för alla i Stockholm som har ett garage, och det blir värre ju längre du väntar.

Visst är det skönt med ett eget garage – även i en stad som Stockholm? En säker parkeringsplats för bilen. Inne i garaget är din bil inte exponerad för några tjuvar. Du behöver inte heller skrapa några rutor på vintermorgnarna eftersom bilen står inomhus i plusgrader. Men med allt gott kommer förstås det onda – garagestädning.

Det är nästan omöjligt att inte också börja använda garaget som någon form av förråd. Garaget blir en plats för däck, färgburkar, bråte och annat som inte får plats i huset. Men förr eller senare kommer du att komma till en “point of no return” när oredan i garaget helt enkelt har gått för långt.

Garagestädning – en fråga om tid

Det mest logiska i en sådan situation är naturligtvis att städa garaget. Men det är förstås också lättare sagt än gjort. Det är väldigt enkelt att prata om hur man ska sortera allt bråte och allt skräp. Eller att tänka att man ska släpa ut dammsugaren och göra rent en gång för alla.

Det är en helt annan sak att faktiskt göra det också. Dock så kanske man inte ska låsa fast sig vid alternativet att det är en själv som måste utföra jobbet. Är man lite bekväm av sig kan man ju faktiskt anlita någon att göra jobbet åt en istället. Boka garagestädning här: www.garagestädningstockholm.se

Ljuvligt med kontorsstäd i Stockholm

20 Aug 2022

De flesta tänker inte ens på att någon städar på kontoret. Men har man inte haft kontorsstäd innan blir det ett välkommet inslag på kontoret i Stockholm.

Kontoret hade blivit eftersatt sedan chefen Anders fru hade blivit sjukskriven. Nu hade de ett barnbarn som tog hand om jobbet. Hon var både ung och oerfaren och tyckte säkert inte att det var särskilt roligt, vilket man kunde förstå, men det var inte okej. Därför hade en av de anställda bestämt sig för att prata med chefen.

Den anställda som hette Karin visste vad som väntade när hon tillslut bestämde sig för att agera. Hon hade rätt. Anders försvarade sitt barnbarn och hon skulle fortsätta städa. Dagen därpå kom han bort till Karin och bad om ursäkt. Han hade inte varit på kontoret så mycket och inte märkt hur det var ställt.

Kontorsstäd skapar arbetsglädje

På fredagen samlade Anders personalen i fikarummet. Där berättade han att han bokat in en städfirma som skulle provstäda måndag morgon. Han ville att de skulle ge feedback under dagen. Då skulle han veta om han skulle boka in städfirman från Stockholm för att regelbundet utföra kontorsstäd.

Anders hann nästan inte komma till kontoret innan de började ropa efter honom. Men det hade räckt med de leenden han såg hos sina medarbetare. Faktum var att de krävde att han skulle ringa firman med det samma så att ingen annan bokade upp dem. Kunde han se om samma person kunde komma varje gång? Han lovade dem att se vad han kunde göra. Boka kontorsstädning här: kontorsstädstockholm.com

Saker du kan göra istället för flyttstädning i Norrköping

4 Jul 2022

Det tar tid att göra en ordentlig flyttstädning i Norrköping. Lej ut tjänsten till ett proffs, och koncentrera dig på allt annat du kan göra istället.

Att lägga tid på flyttstädning är onödigt. Särskilt med tanke på allt du skulle kunna göra istället, om du anlitar en professionell städfirma. Du skulle kunna ta en härlig långpromenad i solen. Eller gå på bio. Du skulle kunna besöka Norrköpings konserthus. Du skulle kunna ringa en vän du inte träffat på länge.

Eller varför inte luncha med din gamla mamma? Hon skulle säkert bli glad över denna oväntade kvalitetstid tillsammans. Om du har en relation som knakar i fogarna skulle du kunna boka in en lång session parterapi. Eller helt enkelt bara göra något kul ihop, för hur länge sedan var det inte ni gjorde det?

Flyttstädning i Norrköping öppnar upp för oändliga möjligheter

Du har alla chanser i världen att göra din flyttstädning i Norrköping till en livsomvälvande upplevelse. Allt handlar om vilka möjligheter du tar tillvara, efter att du lämnat över nycklarna till städfirman och klivit ut i dagsljuset och den friska Norrköpingsluften.

Eller så ska du helt enkelt ta tillfället i akt att sova ut ordentligt. Hitta en säng någonstans, sträck ut dig och sov tills du vaknar. Njut av känslan av att det blir jobb gjort utan att det är du som gör det. Dröm om alla de gånger du städat den där lägenheten, och känn dig nöjd med det. Du behöver verkligen inte göra flyttstädningen också.

Du kan få flyttstädning i Uppsala för ett bra pris

14 May 2022

Är man på väg att flytta kan det vara skönt att slippa städa efter sig. Flyttstädning i Uppsala är mycket uppskattat. Det kan fås till ett riktigt bra pris.

Uppsala är en stad som är känd för att ha många studenter. En stad som vimlar av liv och framtidstro. För det är ju så det är när man studerar. Livet ligger framför en. Du kanske själv är student. Vem vet vart du tar vägen när din utbildning är slut. Nya ställen kanske väntar. Den som är student flyttar ofta från staden när utbildningen är till ända. Det är ett helt naturligt steg att ta. Men det kan vara mycket att stå i när flytten står för dörren. Lägenheten ska säljas och lämnas. Då behöver den vara i gott skick. Enklast är att anlita någon för flyttstädning i Uppsala.

Flyttstädning är en uppgift med fastställda krav

Det finns en del krav på en korrekt flyttstädning. Därför finns det listor på vad som gäller. De hittar du på internet. Det är bara följa dem och sedan bocka av. Samtidigt kanske du själv måste koncentrera dig på flytten. Packa ner allt du har i lådor och ordna med förnödenheter till nya adressen. Ska du flytta långt från Uppsala är det svårt att stanna kvar för att städa när flyttlasset går. Det är absolut en fördel att betala för tjänster som flyttstädning. När det gäller flyttstädning i Uppsala går det ofta att få till ett riktigt bra pris. Det kan det vara värt.

← Äldre inlägg