Bygge och byggstädning går som hand i handske i Stockholm

Tack vare att det finns de som utför byggstädning i Stockholm så kan byggarbetarna koncentrera sig på det som de kan bäst. Andra får städa upp efter dem.

En byggarbetsplats kan lätt ge intryck av att vara en katastrofzon. Byggarbetare är inte direkt kända för att hålla det rent efter sig och det kan man ju förstå. Och har man väl börjat att släppa överblivet material direkt ner på golvet så blir det lätt en vana.

Tänk dig om du skulle gjort likadant där hemma. Den överblivna stabben på blomkålen slänger du direkt på köksgolvet. När du ska hälla upp vetemjöl så råkar det flöda över och det far ut ett dammoln över hela golvet. Strunt i det. Låt det ligga. Du har viktigare saker för dig. Kastrullen kokar över och kokvattnet rinner ner på golvet där det bildar ett klister tillsammans med vetemjölet. Ja ja, det får någon annan ta hand om.

Byggstädning ger arbete

Men åter till den där byggarbetsplatsen. Deras arbete behöver ofta gå fort och de måste fokusera på att få allting rätt gjort. Då finns det varken tid eller ork till att hålla det snyggt omkring sig. Turligt nog är det enkelt att få tag på en firma som kan utföra byggstädning i Stockholm.

Det är detta som byggarbetarna känner till och det är därför som de bara släpper skräpet direkt på golvet. Kalla det solidaritet om du vill. De vill väl se till att det finns arbete för andra också. Arbete ger frihet, eller hur?

30 Sep 2022