Vad händer med flyttpizzan när alla anlitar flyttfirma i Stockholm?

Ingen över 40 överväger väl något annat alternativ än flyttfirma i Stockholm. Men vad händer då med den underbart goda flyttpizzan i fina vänners lag?

Många människor skulle lista “flyttpizza” som sin favoriträtt. Alltså den där pizzan som någon som flyttar bjuder på till de som hjälpt till under dagen. När kompisgänget kommer upp i åren blir det dock alltmer sällan som den där flyttpizzan blir aktuell. I 40- och 50-årsåldern är det nämligen rätt ovanligt att be sina vänner om flytthjälp.

I stället är det flyttfirma som gäller. Ett visserligen smidigt, enkelt och prisvärt sätt att flytta på. Men vad händer med flyttpizzan? De professionella flyttkarlarna brukar sällan vara intresserade att stanna på jobbet längre än de behöver, och det är ju tråkigt att äta pizza ensam. Innebär detta att flyttpizzan är ett utdöende fenomen?

De som arbetar på flyttfirma vill sällan ha flyttpizza

Icke! Även du som anlitar en flyttfirma i Stockholm har alla möjligheter att bjuda in dina vänner till en ordentlig pizzakväll efter att flytten är gjord. Att bjuda på pizza behöver absolut inte bara vara ett sätt att betala för en utförd tjänst, det kan faktiskt vara något att bjuda på för att ditt hjärta slår lite extra för dina vänner av någon annan anledning.

Eller av ingen anledning alls! Att äta flyttpizza tillsammans är ett bra sätt att fira er vänskap i största allmänhet, samtidigt som du får möjlighet att bjuda in dem att se ditt nya hem utan några krav på att inredningen ska sitta på plats när de kommer. Låt flyttkartongerna stå där de står, och njut av pizzan med dina vänner istället. Kom i kontakt med en flyttfirma via denna hemsida: www.peterakare.se

15 Sep 2022