Städhjälp i Stockholm en kanontjänst

Fast man tror att man har koll på allt och planerat in i minsta detalj kan det bli fel. Plötsligt finns inte längre tiden att städa. Då kan man alltid, som Berit, få städhjälp i Stockholm.

Berit var duktig på att planera och var alltid ute i god tid. En lista hade hon gjort på allt som skulle göras innan hela familjen kom på besök. Det skulle städas i varje liten vrå. Maten var handlad och brödet bakat sedan länge. Maken Stures födelsedag skulle bli perfekt.

Hon vaknade tidigt på den planerade storstädningsdagen och startade med att gå ut och hämta tidningen. Plötsligt försvann fötterna under henne och innan hon visste ordet av låg hon mitt i grusgången på rygg och kände hur fotleden smärtade.

Städhjälp ryckte in hos Berit i Stockholm

Några timmar senare satt hon med benet i gips och ojade sig för dottern över telefon. Denna lovade lösa problemet. När hon ringde upp igen hade hon ordnat en städfirma som skulle komma dagen därpå och göra en storstädning. Städhjälp insåg hon var en fantastisk möjlighet, inte bara för denna gång men även veckorna framöver. Gipset skulle tas bort först om sex veckor så ett abonnemang på tjänsten var något att överväga.

När hon kom hem till huset efter en tur till bästa väninnan kunde hon bara le nöjt. Det var så fint att hon nästan tog till lipen. Hon tryckte på numret till städfirman. Hon ville tacka så mycket och även passa på att bestämma när de kunde komma nästa gång. Läs mer om städhjälp på denna sajt: städhjalpstockholm.se

31 Jan 2022