Prisvärt att ta hjälp med flyttstädning i Göteborg

En flytt är ofta stressig och då kan det vara skönt att överlåta flyttstädningen till någon annan. Dessutom gäller RUT-avdraget på flyttstädning i Göteborg.

Flyttstädningen är viktig. Den får man inte slarva med eftersom man då kan få underkänt av hyresvärden och bli tvungen att städa om. Känner man sig stressad och inte har den tid som krävs är det bättre att man överlåter flyttstädningen till en professionell städfirma. Det behöver inte kosta särskilt mycket då RUT-avdraget också gäller på flyttstädning.

Det finns massor av städföretag som erbjuder flyttstädning, vilket också gör att priserna varierar. Tyvärr är inte alla städföretag lika seriösa och det gäller att se upp för dem som erbjuder flyttstädning till riktigt lågt pris. De har sällan försäkringar och det ingår sällan städgaranti i priset.

Såmycket kostar flyttstädning i Göteborg

För att få fram ett bra pris på flyttstädning i Göteborg kan man be några olika städföretag om en kostnadsfri offert. Viktigt är också att fråga om det ingår städgaranti, ifall städningen ändå skulle bli underkänd. Priset på flyttstädning baseras oftast på hur stor bostaden är och hur många rum det är. Vilken typ av fönster man har kan också påverka priset och om man har balkong och förråd som också ska städas.

För att man ska känna sig trygg med den städfirma man funderar på att anlita kan det vara bra att också be om referenser och att kontrollera dessa. Det är nämligen viktigt att städfirman följer de branschregler som Mäklarsamfundet har satt upp. Då blir flyttstädningen också oftast godkänd med en gång.

18 Sep 2022