Ljuvligt med kontorsstäd i Stockholm

De flesta tänker inte ens på att någon städar på kontoret. Men har man inte haft kontorsstäd innan blir det ett välkommet inslag på kontoret i Stockholm.

Kontoret hade blivit eftersatt sedan chefen Anders fru hade blivit sjukskriven. Nu hade de ett barnbarn som tog hand om jobbet. Hon var både ung och oerfaren och tyckte säkert inte att det var särskilt roligt, vilket man kunde förstå, men det var inte okej. Därför hade en av de anställda bestämt sig för att prata med chefen.

Den anställda som hette Karin visste vad som väntade när hon tillslut bestämde sig för att agera. Hon hade rätt. Anders försvarade sitt barnbarn och hon skulle fortsätta städa. Dagen därpå kom han bort till Karin och bad om ursäkt. Han hade inte varit på kontoret så mycket och inte märkt hur det var ställt.

Kontorsstäd skapar arbetsglädje

På fredagen samlade Anders personalen i fikarummet. Där berättade han att han bokat in en städfirma som skulle provstäda måndag morgon. Han ville att de skulle ge feedback under dagen. Då skulle han veta om han skulle boka in städfirman från Stockholm för att regelbundet utföra kontorsstäd.

Anders hann nästan inte komma till kontoret innan de började ropa efter honom. Men det hade räckt med de leenden han såg hos sina medarbetare. Faktum var att de krävde att han skulle ringa firman med det samma så att ingen annan bokade upp dem. Kunde han se om samma person kunde komma varje gång? Han lovade dem att se vad han kunde göra. Boka kontorsstädning här: kontorsstädstockholm.com

20 Aug 2022