Alla är inte som Monica Geller

För den som inte uppskattar att städa men ändå vill ha rent omkring sig kan en städfirma vara att rekommendera. En sådan hjälper dig med flyttstädning, kontorsstädning eller hemstädning.

Alla tycker inte om att städa. Det är antagligen en trolig gissning att de flesta människor faktiskt inte alls tycker om det. Man drar sig gärna för att ta tag i det, ofta med resultatet att lägenheten eller bostaden alltid är smutsigare och stökigare än vad man både vill och vad den hade behövt att vara. Men alla kan inte vara Monica Geller. Ni vet karaktären i Vänner-serien som fullkomligt älskade att städa. Hon var totalt galen i det. Monica var besatt av att allt skulle vara rent. Det var både en livsstil och ett beroende. I hennes lägenhet var vännerna till och med tvungna att äta kakor över vasken för att inte lämna smulor efter sig.

Undvik städkonflikter

Att bo tillsammans med Monica Geller är såklart fördelaktigt ur perspektivet att det alltid är städat. Chandler Bing, hennes make, var lyckligt lottad. Samtidigt ser det kanske inte ut så i alla familjer. Städning kan till och med vara grund för stora familjebråk och onödiga konflikter.

Du kan lätt förebygga otrevliga diskussioner kopplat till städning. Det är bara att höra av sig till en städfirma. De tar sig gärna an projekt som innefattar allt från flyttstädning till vardagsstädning. Ber du riktigt snällt kanske de till och med kan komma till kontoret och städa upp efter dina slarviga kollegor. Läs mer om städning på denna hemsida: städningstockholm.net

9 May 2021